مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد

خاصیت مهم ماست برای بدن که نمی‌دانستید

ماست، عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود باکتری‌های مفید تولید شده در طی فرآیند تبدیل شیر به ماست بهبود می‌بخشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماست جزو محبوبترین غذا‌های تخمیری در میان خانواده‌های ایرانی به حساب می‌آید و به دلیل مزه و فواید سلامتی از مقبولی گسترده‌ای برخوردار است. ماست به همراه غذای اصلی یا به عنوان میان‌وعده در طول روز استفاده می‌شود.

ماست به عنوان منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B ۲ و ویتامین B ۱۲ محسوب می‌شود. همچنین پروتئین‌های باارزش بیولوژیکی بالا و اسید‌های پرب ضروری را فراهم می‌کند؛ بنابراین ماست یک غذای مغذی و یک حامل پروبیوتیک عالی است.

ماست از تخمیر و اسیدی شدن شیر توسط باکتری‌های زنده به طور معمول «لاکتوباسیلوس بولگاریکوس» و «استرپتوکوک ترموفیلوس» تولید می‌شوند؛ چنین فرایند منجر به یک محصول لبنی با افزایش ماندگاری می‌شود. این باکتری‌ها منجر به افزایش فواید مغذی ماست می‌شود.

همچنین نتایج مطالعات نشان می‌دهد مصرف ماست، عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود باکتری‌ها طی مکانسیم‌هایی در روده بهبود می‌دهد و مواد فعال زیستی ماست با تعدیل میکروبیوتای روده، سد روده و ایمونوسیت‌ها در روده و سایر بافت‌ها بر سیستم امینی اثر می‌گذارند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، افزایش مصرف ماست با کاهش نشانگر‌های زیستی در گردش التهاب مزمن مرتبط است؛ همچنین مصرف ماست می‌تواند از عفونت جلوگیری کند و بیماری‌های گوارشی را درمان کند.

ماست‌های غنی‌شده با ویتامین D ممکن است موجب تقویت بیشتر سیستم ایمنی شوند. ویتامین D به دلیل پتانسیل‌هایی که دارد برای پیشگیری از بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مناسب است.

با توجه به خواص ماست، مصرف این ماده غذایی در کنار وعده‌های غذایی توصیه می‌شود؛ چرا که می‌تواند موجب تقویت سلامت ایمنی و سیستم گوارش شود. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار